Nieuws

Wanneer u met uw kind met dyslexie op zoek gaat naar een school voor voortgezet onderwijs, doet u er goed aan zo veel mogelijk informatie te verzamelen over de scholen die in aanmerking komen. Op dyslexie-express.nl is een vragenlijst terug te vinden die u kunt gebruiken als u met uw kind een school voor voortgezet onderwijs gaat bezoeken. 

Lees meer... →

Op woensdag 5 juli organiseert de gemeente een bijeenkomst van de Haagse Ouderraad. De ouderraad is bedoeld voor ouders en verzorgers die in Den Haag wonen met kinderen van 0 tot en met 18 jaar.

Lees meer... →

Speciaal voor ouders van kinderen met dyslexie in primair en voortgezet onderwijs organiseert Lexima Academie in samenwerking met het HCO een ouderavond op woensdag 7 juni.
Tijdens deze gratis ouderavond krijgt u informatie over alles wat u moet weten rondom de behandeling en vergoeding voor een kind met dyslexie. U krijgt tips voor de samenwerking met school en informatie over het inzetten van compenserende hulpmiddelen. 

Lees meer... →

Op woensdag 12 april verscheen de staat van de ouder 2017. Op initiatief van Ouders & Onderwijs is onderzocht hoe ouders tegen het onderwijs van hun kind aankijken. Bijna 1.100 ouders hebben de enquête ingevuld. Ongeveer 250 ouders hebben aan 40 groepsgesprekken deelgenomen. Twee journalistiek onderzoekers hebben alle data en verhalen verwerkt tot de Staat van de Ouder.

Lees meer... →

sm-twitter-blue sm-linkedin-blue sm-youtube-blue sm-facebook-blue sm-mail-blue

Actueel

Twitter icon

Twitterberichten

Loading..
HCO maakt deel uit van de Bazalt Groep en werkt daarin samen met partners Bazalt en RPCZ
partner-bazaltgroep  partner-bazalt  partner-rpcz
HCO is aangesloten bij de branchevereniging EDventure en de coöperatie Onderwijszorg Nederland (ONL)
partner-edventure  partner-dyslexie  
HCO is ISO 9001:2015 gecertificeerd door Certiked en heeft een Cedeo-erkenning
partner certiked 2015 partner-onderwijsadvies